"Ai crede ca cel mai mare hotel din Europa ar arata mai bine de atat. Chiar daca a fost construit in 2008, arata de parca ar proveni din urma cu 20 de ani, lasandu-ne sa ne intrebam daca proiectantii au folosit manuale invechite despre arhitectura moderna cand au gandit acest lucru urat - Romania este in urma, dar nu ar trebui sa fie atat de in urma. In cel mai bun caz, hotelul seamana cu o inchisoare de minima securitate", se arata in descrierea facuta de Jetpacker, site preluat de Reuters.

Pe site-ul RIN Grand, hotelul este prezentat drept "o combinatie reusita intre grandoare si eleganta, intre rafinamentul specific unui gentleman si un caracter direct".

Hotelul RIN Grand, cu peste 1.400 de camere, este detinut de fratii Robert si Ionut Negoita si a fost construit in urma unei investitii de 60 de milioane de euro.

"Includerea hotelului RIN in acest top face parte dintr-o serie de bazaconii vis-a-vis de Romania. Am vazut in tari precum Anglia, de exemplu, hoteluri jalnice, nu doar urate, si erau de lant international. Nu este pentru prima data cand isi dau unii cu parerea intr-o chestiune la care nu se pricep", a declarat Ionut Negoita, citat de Mediafax.

Esecul celui mai mare hotel din Europa: fratii Negoita transforma hotelul Rin in bloc de locuinte. Cat costa apartamentele?

Alaturi de RIN Grand au fost incluse in top Beetham Tower Hilton - Marea Britanie, Coral Hotel Muscat - Oman, El Algarrobico Hotel - Spania, First World Hotel - Malaezia, Grand Lisboa - Macao, Holiday Inn - Sarajevo, Hotel Unique - Brazila, Imperial Palace - SUA, Inntel Hotel Zaandam - Olanda, MGM Grand Macau - Macao, Ryugyong Hotel - Coreea de Nord, Son Of Heaven Hotel - China, The Standard Hotel - SUA sau Westin Times Square - SUA.