Magazinul lui Mos Craciun a rasarit in fata Ateneului, iar curiosii au venit imediat sa-l vada. Printre ei si printul Paul, printesa Lia si fiul lor Carol, devenit primul client.

Daca vreti sa va faceti cumparaturile in magazinul de gheata, ar fi bine sa aveti la voi manusi, fular si caciula. Si fiti pregatiti cu o lista, nu zaboviti prea mult pe la rafturi, pentru ca aici temperatura maxima este de -5 grade celaius.

Magazinul are 150 de metri patrati si a fost construit din 80 de tone de gheata. Va fi deschis pana pe 24 de decembrie.

Uniforma noastra este formata din caciula, geaca groasa, bocanci. Rezistam, spun angajatii.

Cine nu rezista la frig este invitat la cumparaturi in mall-uri, unde s-au deschis si patinoarele. Iata solutia perfecta pentru parintii care trebuie sa il ajute pe Mos Craciun sa aleaga cadourile. Copiii se pot distra pe gheata, in timp ce ei viziteaza magazinele de haine si jucarii, care vor ajunge sub brad.

Un alt mall din Bucuresti va amenaja pe terasa un adevarat orasel de iarna, cu primul patinoar din capitala aflat la inaltime, un targ de Craciun, concerte.

Pe lista atractiilor din sezonul rece se inscrie si hotelul de gheata din Balea, care aduce anual mii de turisti, iar unii dintre ei au curajul sa doarma pe un pat din gheata.