In ceea ce priveste bugetul mediu alocat pentru Craciun si Revelion, acesta a scazut la 1.052 lei, fata de 1.523 anul trecut, potrivit unui studiu recent.

In aceste conditii, romanii isi dramuiesc fiecare banut si aleg pensiunile sau hotelierii cu cele mai ieftine oferte.

De exemplu, Craciunul la Azuga, la un hotel de patru stele, costa  174 de euro. Aici sunt incluse doua nopti de cazare cu mic dejun si cina din seara de Craciun.

Mai ai din partea casei inca doua nopti de cazare, insa fara mic dejun. Aceeasi oferta e valabila si pentru petrecerea de Revelion.

Pachete Spa de Craciun

Daca insa vrei un Craciun relaxant, atunci poti merge la Baile Herculane. Pretul a doua nopti de cazare aici incepe de la 320 de lei de persoana, cu mic dejun si cina de Craciun incluse.

Bonus ai un pachet de relaxare la Spa, care include un masaj de 15 minute, sauna de 30 de minute si magnetoterapie, dar si acees gratuit la piscina si la sala de fitness.

Si la Baile Tusnad ai tratamentul inclus. O noapte de cazare te costa 176 de lei la un hotel de trei stele.

Poate vrei sa petreci un Craciun traditional in Masivul Parang. Aici vei lua cina de Craciun langa un foc de tabara, cu vin fiert.

Card de 300 de lei pentru orice serviciu oferit de hotel

Daca vrei sa sarbatoresti trecerea dintre ani in Poiana Brasov, la un hotel de patru stele veti achita 1.300 de lei pentru un pachet de trei nopti de cazare cu cina festiva inclusa. Mai mult, vei beneficia de un cont deschis la serviciile hotelului in valoare de 300 de lei.

Pentru petrecareti, hotelierii ofera si reducere de 10% la pachetele Spa de relaxare.

Oferte la schi

Hotelierii au pregatit oferte si pentru iubitorii sportului alb. Astfel, pentru cei care vor sa petreaca un Revelion activ, pe partia de schi, un pachet de patru nopti la Predeal costa 449 de euro, din care trei nopti sunt in regim all-inclusive.