Din exterior arata ca un cort urias, nu foarte atragator, ce-i drept. Inauntru insa gasim un adevarat paradis tropical. Cat vezi cu ochii - nisip, piscine incalzite, vegetatie luxurianta si o multime de oameni relaxati si fericiti ca intr-un vacanta adevarata.

Tropical Islands, un aqua-parc mare cat opt terenuri de fotbal, acoperit de o cupola de 107 metri inaltime, se afla la doar o ora de mers cu masina de Berlin. Oamenii vin aici din toata Germania si chiar din alte tari.

Temperatura este mentinuta constanta intre 26 si 32 de grade. Daca li se face foame, dupa ce s-au zbenguit in apa, turistii au la dispozitie mai multe restaurante, iar cine vrea sa ramana peste noapte poate inchiria o casuta pe plaja sau o camera de hotel. Este escapada perfecta pentru oamenii stresati si deprimati de vremea urata.

Pentru Revelion, compania care administreaza parcul pregateste o imensa petrecere pe plaja si chiar focuri de artificii. ''Este singurul loc din Germania unde poti petrece Revelionul in rochie de plaja sau pantaloni scurti"', spune Janet Schultz, reprezentant al companiei.

Parcul e deschis tot anul, iar pretul biletelor porneste de la 35 de euro pentru adulti si 27 de euro pentru copii.