Proprietarii au pus la punct spatiile pentru relaxarein aer liber, meniurile cu mancaruri ca la mama acasa si promit sa va plimbe... cu trasura. Preturile sunt ca in extra sezon, asa ca un sejur de 3 nopti nu costa mai mult de 600 de lei.

Un colt de Rai cu flori si verdeata intr-o liniste desavarsita. Cu asemenea tentatii isi asteapta turistii gazdele din localitatea Rasinari.

Pentru 70 de lei pe noapte aveti la dispozitie si o bucatarie in care puteti sa gatiti dupa pofta inimii, cu ingrediente culese chiar din curtea gazdelor.

Localnicii pastreaza pentru masa de Paste cele mai bune provizii. Siropuri de brad, vinurile casei, visinata sau afinata - toate 100% naturale. Daca sunteti obisnuiti cu luxul trebuie sa stiti ca pensiunile de 5 margarete nu va vor dezamagi. Aici tariful creste la 45 de euro pe noapte, dar aveti incluse mesele festive si accesul la piscina.

Daca doriti sa fiti mai aproape de oras, un sejur de Paste cu totul aparte ofera Muzeul Satului Astra din Sibiu.

Pentru 500 de lei locul in camera dubla, pe 3 nopti, primiti si trei mese, plus cea festiva. In plus, slujba de Inviere se va tine la bisericuta de lemn din cadru muzeului.