Te asteptam la Grand Hotel Balvanyos, de patru stele, departe de agitatia citadina. Aici, linistea e intrerupta numai de fosnetul brazilor, de firava itire a ghioceilor sau de clipirea blanda a caprioarelor.

Grand Hotel Balvanyos iti ofera 112 camere spaţioase si elegante, cu terase insorite sau vedere panoramica, printre care se distinge un minunat apartament prezidential. Restaurantul si terasa eleganta, cu vedere spre peisajul montan superb, va alinta cu preparate ale bucatariei traditionale si internationale.

La Grand Hotel Balvanyos, situat in mijlocul padurilor care inconjoara Lacul Sfanta Ana, pot fi, de asemenea, organizate conferinte, seminarii, teambuilding-uri sau orice fel de evenimente (ex. rafting pe Olt, zorbing etc.), iar gazdele au deja pregatite pentru dvs. focul de tabara cu barbeque, protap, palinca de casa, kurtoskalacs sau vin fiert.
               
La o altitudine de aproape 1.000 de metri, statiunea Balvanyos le ofera oaspetilor conditiile unei vacante de vis, dar si excelente posibilitati de tratament, cu nenumarate izvoare de ape minerale si mofete, bai uscate de gaz care, pe langa multiplele efecte curative, sunt recunoscute ca o adevarata „Viagra” naturala. Ca urmare, linistea, aerul ozonat si bogat in ioni negativi au transformat Balvanyos intr-un El Dorado al turistilor care prefera un concediu de neuitat.

Te asteptam la Grand Hotel Balvanyos intre 1 si 8 martie! Doar 250 de lei de persoana pentru doua nopti speciale, o cina romantica si un minunat buchet pentru sarbatoritele lui Martisor.
Nu refuza dragostea cand iti bate la usa. Beneficiaza chiar si cand e la oferta. Pentru mai multe detalii suna la Grand Hotel Balvanyos - 0267 360 700 sau intra pe www.hotelbalvanyos.ro . Fii primavara mea!