Mai multe hoteluri din Mamaia, Venus si Saturn vand pachete de sase zile in regim all inclusive, pretul unui sejur situandu-se la 695 de lei de persoana pentru hotelurile de trei stele, la 795 de lei pentru patru stele si la 895 de lei de persoana la cinci stele. Tarifele sunt valabile pentru perioada 25 mai - 22 iunie.

Cele patru hoteluri din Mamaia sunt Mercur si Minerva (trei stele), administrate de Marius Usturoiu, proprietarul Mareea, cea mai mare agentie la nivel national specializata in turismul intern, si Dorna si Modern, clasificate la trei si patru stele, detinute de omul de afaceri George Guci.

Optiunea all inclusive asigura pentru sejurul de cinci nopti si sase zile toate cele trei mese servite in regim bufet (bucatarie romaneasca si traditionala), bauturi incluse, acces gratuit la locurile de joaca pentru copii, acces gratuit la piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Programul ofera si facilitati pentru copii, respectiv gratuitate pentru cei mai mici de 7 ani si reducere de 50% pentru copiii cu varste intre 7 si 12 ani.

Complexul Mercur Minerva Family Club este situat in nordul statiunii Mamaia si cumuleaza 280 de camere, iar hotelurile Dorna si Modern, aflate in imediata vecinatate, au 150, respectiv 175 de camere.