In Turcia, de exemplu, cea mai ieftina oferta de vacanta presupune 6 zile de cazare (9 zile cu tot cu drum), preturile pornind de la 115 de euro (plus 300 de lei) si transportul se face cu autocarul.

In acesti bani intra cazarea la 2 stele si demipensiune pentru o singura persoana in camera dubla si nu sunt incluse anumite taxe, care adunate va mai pot scot din buzunar cateva zeci de euro.

Tot in Turcia, cu avionul, trei zile de cazare in septembrie presupune pentru o singura persoana, dar la hotel de 3 stele plus, plata a 219 euro. Cazarea are mic dejun inclus, iar aceasta oferta este, la ora actuala, cea mai ieftina de pe piata.

Un sejur in Turcia, pentru doua persoane, cazate in camera dubla la hotel de patru stele, transport cu avionul (cu toate taxele incluse) va va scoate din buzunar 850 de euro pentru sapte nopti.

Si nu vorbim de o oferta la Bodrum, statiune cunoscuta ca fiind mai scumpa, ci de Alanya. Pretul include un regim all inclusive, dar si asigurarea medicala si alte taxe.

Daca v-ar tenta mai degraba un sejur "in miscare" Turcia si Insula Rodhos, preturile pornesc de la 395 de euro de persoana.

In Tunisia, ofertele incep de la preturi in jur de 300 de euro pentru un sejur de 8 zile.

Preturile sunt similare cu cele din oferta Kartago Tours.

Si desi Valturism se lauda si cu reduceri, tarifele sunt similare si greu se gasesc diferente mai mari de 10 euro!

Un sejur placut!