Programul social “MALLORCA pentru toti” este destinat tuturor varstelor si include plecari in fiecare MARTI si JOI in perioada: 02.11.2010 – 26.05.2011. Preturile pornesc de la 420 de euro pentru loc de cazare sapte nopti in camera dubla la hotel de patru stele plus transportul cu avionul.

Daca va doriti o vacanta mai lunga, puteti opta pentru 14 nopti in acealeasi conditii - cazare la patru stele, transport cu avionul inclus - de la pretul de 550 de euro pentru un loc in camera dubla.

Mai multe detalii obtineti de la Eximtur sau de la Real Tour.

In cadrul programului "GRECIA pentru toti", ofertele sunt valabile doar pentru anumite hoteluri din Halkidiki si de pe Riviera Olimpului, pentru perioada 28.08 -25.09. Rezervarile se supun insa unor conditii speciale.

Ofertele de cazare incep de la 69 de euro pentru o persoana, dar fara masa. Mai multe informatii obtineti de la agentiile Mareea  si Star Aviation Travel.

Daca vreti insa sa plecati mai repede, gasiti oferte destul de bune pentru Egipt, daca le cumparati last-minute, dar nu numai pentru aceasta tara.