Chiar daca pare ca ati intrat in sufragerie, sa stiti ca va aflati de fapt in bucatarie. Insa toate ustensilele si sertarele cu vesela sunt bine ascunse, iar unele se dezvaluie doar apasand butunoul unei telecomenzi. Cuptorul "rasare" din masa pe care o puteti folosi la pranz, ori la cina, iar hota e pitita in corpurile de iluminat, facute din otel special si impodobite cu cristale.

Gordon Hsing, seful echipei de designeri: "La finisaje am folosit un asa-numit lac metalic, care scoate in relief usa, la fel ca la un BMW sau Mercedes, cu vopsea la comanda. Finisajele de lemn de la usi sunt facute dintr-un furnir tratat special. Confera un aspect organic si natural, dar, in acelasi timp, e foarte usor de intretinut".

Alegerea culorilor depinde de client. Europenii vor nuante stralucitoare, portocaliu si verde mai ales. Americanii prefera albul si griul, dar se dau in vant si dupa aspectul de otel cromat.

In privinta preparari mancarii, cuptorul foloseste o tehnologie mai eficienta si cu 50 la suta mai rapida decat gatitul cu gaz sau curent electric. Mai exact...

Gordon Hsing, seful echipei de designeri: "Microinductori, pentru crearea unor campuri magnetic care incalzesc uniform vasul de garit".

Daca ati fost cuceriti de bucataria deghizata in sufragerie, trebuie sa mai aflati un amanunt. Versiunea de top costa 163.000 de dolari. Numai sistemul de actionare prin telecomanda face aproape 100.000.