Astfel, fiecare angajat al prestigioasei edituri americane va primi un bonus de 5.000 de dolari, daca lucreaza pentru aceasta companie de cel putin 12 luni, informeaza New York Times, preluat de Mediafax.

Markus Dohle, CEO-ul editurii Random House, a facut, vineri, acest anunt, care a fost intampinat de angajatii companiei cu aplauze ce s-au intins pe durata mai multor minute. Markus Dohle a spus ca aceaste prime consistente au fost posibile gratie succesului comercial deosebit de care s-au bucurat cele trei volume din seria "Fifty Shades of Grey" - "Fifty Shades of Grey", "Fifty Shades Darker" si "Fifty Shades Freed" -, vandute in peste 35 de milioane de copii doar in Statele Unite.

Desi prima de 5.000 de dolari este acordata doar angajatilor care lucreaza pentru Random House de cel putin un an, ceilalti angajati ai editurii, care au o vechime mai mica, vor primi si ei bonusuri de Craciun, in functie de numarul de luni care au trecut de cand au inceput sa lucreze pentru companie.

Recent, "Fifty Shades of Grey" a devenit volumul pentru adulti care a ajuns cel mai repede la pragul de 1 milion de copii vandute in format paperback.