Astfel, dupa Carrefour, care angajeaza 350 de salariati pentru noul magazin din Mega Mall din Bucuresti, Auchan a anuntat ca incepe angajarile pentru cel de-al doilea hipermarket din Brasov.

Potrivit unui comunicat remis presei, Auchan scoate la concurs 350 de posturi pentru 30 de meserii diferite.
 
Posturile disponibile sunt pentru operatori case de marcat (full time si part-time), casier principal, lucratori comerciali, agenti de securitate, brutari, patiseri, cofetari, macelari, preparatori carne, doi bucatari, vanzatori (produse proaspete, produse electronice si electrocasnice), electricieni, receptioneri pentru marfa.

Auchan cauta atat personal cu experienta, cat si persoane care se afla la inceput de cariera. Pe masura ce angajarile sunt realizate, intregul personal va intra in programe de formare specializate, pentru a fi cei mai buni comercianti si a-si intampina si servi clientii la cele mai inalte standarde.

In acest scop, retailerul a deschis, incepand de joi, un birou de recrutare, accesul facandu-se prin intrarea din strada Henri Coanda, in zona unde este deja in constructie noul magazin. Programul de functionare al biroului de recrutare este de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00.

"Vrem oameni care sa stie sa relationeze cu clientii, sa fie deschisi si primitori, cu spirit de initiativa, capabili sa evolueze. Hipermarketul Auchan Coresi are o suprafata de vanzare aproape 14.000 m2 si va propune clientilor o gama completa si moderna de produse alimentare si nealimentare, toate preturile mici, prospetime si calitate in fiecare zi, cumparaturi rapide si un confort excelent la cumparare”, a declarat, intr-un comunicat, Leonard Nistor, directorul noului hipermarket Auchan Brasov Coresi.

Auchan a intrat in Romania in 2006, cand a deschis primul hipermarket in Bucuresti, in cartierul Titan. In urmatorii ani, au fost deschise alte magazine in cele mai mari orase, numarul acestora ajungand in prezent la 32 de unitati.

Carrefour angajeaza 350 de persoane pentru hipermarketul din Mega Mall

Lantul de retail Carrefour a scos la concurs 350 de posturi pentru un nou hipermarket pe care il deschide in Bucuresti, potrivit site-ului companiei, pentru care face recrutari in aceste zile.

Lantul francez de retail vrea sa angajeze casieri, lucratori comerciali, brutari, patiseri, cofetari, macelari, operatori vanzari produse proaspete, operatori supraveghere video, operatori receptie marfa sau lucrartori deco.

Interviurile de angajare se desfasoara in zilele de 22, 23 si 24 ianuarie, la desiul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr.2, intrarea E.

Mai multe detalii gasiti AICI.