13.302 angajati lucreaza doar la Agricultura. Toti asteapta sa afle cine ramane, cine pleaca. Un sfert inseamna 3.500 de posturi restructurate.

Din Bucuresti, adica din sediul central, vor pleca 60, iar din directiile agricole inca 2.000. Restul de 1.500 sunt din agentiiile subordonate.

La Transporturi, restructurarea a trimis deja acasa in ultimul an jumatate dintre cei aproximativ 900 de salariati, printre care peste 100 de la directia de sanatate care gestioneaza spitalele CF. Radu Berceanu nu ar mai vrea sa taie.

La Sanatate, Attila Cseke spune ca taie in carne vie. Pleaca 82 de directori adjuncti din DSP-urile din tara, iar unele agentii se desfiinteaza. Toata lumea primeste plati compensatorii.

Seful de la Economie, Adriean Videanu, spune nu doar ca da afara un sfert din oameni, dar strange si cureaua. Economiile cu salariile au ajuns in prima jumatate de an la 20%.

Si Laszlo Borbely isi restructureaza Ministerul Mediului. 1.560 de oameni vor fi disponibilizati din agentiile si directiile de mediu din teritoriu. Promite ca sunt doar functionari, nu oameni de teren, precum comisarii garzii de mediu.