Webb lucreaza pentru B.A.T., unul dintre liderii mondiali pe piata de profil, de 11 ani. A ocupat pozitiile de trade marketing & distribution manager pentru Europa de Vest, respectiv de general manager pentru Marea Britanie & Irlanda.  De asemenea, a activat ca manger in cadrul unei companii producatoare de substante chimice in Germania. 

"British American Tobacco Romania are o pozitie bine consolidata pe piata (...). Ne indreptam obiectivele de business spre o consolidare a pozitiei noastre, un management mai bun al resurselor", a declarat Gemma Webb.

B.A.T. Romania a fost fondata in 1996 si a inceput productia un an mai tarziu, la fabrica din Ploiesti. In prezent, compania are peste 650 de angajati si produce tigarete atat pentru piata locala cat si pentru export.  Celelalte doua mari companii de profil din Romania sunt Philip Morris si JTI.

Si Volksbank Romania a anuntat schimbari. Sorin Serban, anterior chief risk officer la Garanti Bank Romania, a fost numit in functia de vicepresedinte al directoratului bancii, coordonator al departamentului Restructurari si Recuperare Credite. 

Serban are o experienta de peste 16 ani in domeniul financiar, din care 12 ani in managementul riscului si creditare, ocupand diverse functii de management in mai multe institutii bancare din Romania - Garanti, OTP, CA IB Corporate Finance Romania, Millennium si Citibank, dar si in strainatate, la ING Bank Canada, unde a fost Market Risk Analyst. 

Volksbank a intrat pe piata din Romania in 2000 si detine in prezent active de 4,7 miliarde de euro si o retea de 135 de unitati. Banca si-a modificat strategia incepand cu anul 2010 si este in curs de repozitionare ca banca universala, care acorda atentie egala activitatilor de economisire si creditare si se adreseaza atat clientilor companii cat si persoanelor fizice.