Responsabilitatile consiliului director vizeaza stabilirea strategiei, obiectivele si liniile directoare ale HR Club, precum si supervizarea bunei desfasurari a implementarii acestora de catre echipa executiva.

Actuala conducere a HR Club este formata din:

Presedintele Consiliului Director: Radu Mavrodin (foto), director executiv de resurse umane Renault Romania.

Membrii Consiliului Director:

-Adela Jansen, director executiv de resurse umane Groupe Société Générale
-Andreea Voinea, director executiv resurse umane BCR
-Csaba Gergely, director de resurse umane Provident Financial.
-Florin-Ioan Petean, director executiv Centrul de Dezvoltare Manageriala Cluj-Napoca.
-Horatiu Cocheci, senior manager, Servicii de Consultanta in Resurse Umane, PwC Romania.
-Marius Decuseara Brandenburg, Country Manager, Grupul Trend Consult Romania.

Radu Mavrodin, noul Presedinte al HR Club marturiseste ca „este o onoare, o provocare si, in acelasi timp, o imensa oportunitate sa contribui la dezvoltarea si promovarea celei mai importante comunitati de resurse umane din Romania”.

Mavrodin mai adauga „cred ca este important ca in continuare HR Club sa se concentreze pe dezvoltarea competentelor de business ale membrilor sai, pe crearea unei retele comune Business – HR si pe construirea unei structuri nationale diverse, accesibile si robuste”. 

Radu Mavrodin ii succede lui Csaba Gergely care timp de patru ani s-a aflat la conducerea HR Club.

In aceasta perioada, numarul membrilor HR Club a cunoscut o evolutie semnificativa, veniturile Clubului au avut o crestere de aproximativ 75% si a fost invitat pentru prima data in tara Gurul in Resurse Umane, Dave Ulrich, Partener si cofondator al The RBL Group si Profesor in cadrul scolii de afaceri Ross a Universitatii Michigan.

Tot in mandatul lui Csaba Gergely, HR Club a implementat, prin programul POSDRU, un proiect menit sa sprijine dezvoltarea profesionala a specialistilor de resurse umane din Romania si sa sustina cooperarea intre functiunea de resurse umane si managementul general al organizatiilor.

HR Club a lansat primul manual romanesc de Bune Practici in Resurse Umane, a introdus 8 noi ocupatii de resurse umane in COR si a demarat studiului national HR Outlook. De asemenea, timp de doi ani, Csaba Gergely a reprezentat Romania in Comitetul Executiv al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor.