Primul targ de joburi va avea loc la hotelul Ibis de langa Palatul Parlamentului, pe 25 februarie, si va fi urmat de alte doua manifestari similare in martie si aprilie.

"Angajatorii prefera tinerii romani, deoarece se adapteaza usor, sunt muncitori, responsabili, vorbesc mai multe limbi straine si invata repede. Din aceste motive, numarul ofertelor de munca creste in fiecare an", a anuntat Icepworld Romania, organizatorul targului.

Sunt disponibile joburi de ospatar, ajutor de ospatar, barman, assistent barman, asistent receptie, receptioner de noapte, valet, animator copii, animator hotel, camerista, spa assistant, maseur, salvamar, ajutor de bucatar, gradinar si lucrator mentenanta.

Ofertele vizeaza locuri de munca sezoniere, in perioada martie-noiembrie, iar salariile sunt intre 500 si 700 de euro net pe luna, cazarea si mesele fiind asigurate gratuit de angajator.

Tinerii care vor participa la targul de joburi Happy Summer vor depune CV-uri, dar vor sustine si interviurile de angajare pentru obtinerea unui job si vor semna pe loc oferta de munca.

Angajatorii cauta tineri romani intre 18-30 ani, vorbitori de limba engleza. Experienta in domeniu nu este necesara, iar persoanele angajate vor beneficia de training inainte de plecare, dar si la locul de munca.