Laurentiu Ciurel a precizat la rubrica "venituri salariale", doar castigurile sotiei sale, care a incasat anul trecut 62.700 lei, conform declaratiei de avere postata pe pagina de internet a CE Oltania, transmite corespondentul.

Actualul director general a fost ales in iunie 2012 consilier judetean pe listele USL, fiind vicepresedinte al PSD Gorj la acel moment, el demisionand din partid la inceputul toamnei pentru a putea fi promovat in functia de conducere din fruntea CE Oltenia.

Ciurel a mentionat in declaratia de avere depusa la Consiliul Judetean Gorj ca avea bijuterii stranse, incepand cu anul 1990, in valoare de 6.000 de euro, pe care nu le-a mai consemnat in declaratia de avere de la CE Oltenia.

Ciurel mentioneaza, in ambele declaratii de avere, ca are in proprietate un autoturism Peugeot si alte doua Volkswagen, model Touareg si Beetle, fabricate intre 2004 si 2008.

Acesta are in Targu Jiu un teren de aproape 1.000 de metri patrati, pe care are o casa de 167 de metri patrati, directorul general fiind si coproprietar, cu o parte de 50%, la un apartament de 80 de metri patrati.

Complexul Energetic Oltenia reuneste termocentralele si minele de lignit din Oltenia, avand peste 18.000 de angajati. Conform ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, in cele patru luni scurse de la infiintarea CEO unitatea a avut un profit de 30 de milioane de euro.