"Suntem in faza finala de vanzare a proiectului, sper ca tranzactia sa fie incheiata in urmatoarele saptamani. Este in faza de due-dilligence de mai mult timp", au declarat pentru Mediafax reprezentantii EBP. 

Revetas Capital este activa in Europa Centrala si de Est si cu birouri la Londra, Bratislava, Viena, Cracovia si Bucuresti. Compania administreaza un vehicul de investitii cu un capital de 40 de milioane de euro, iar in prezent este in curs de strangere de fonduri pentru un altul, cu o tinta de capitalizare de 200 milioane de euro. 

Centrul comercial are datorii cumulate de peste 44 de milioane de euro, cea mai mare parte din doua credite de la UniCredit Bank. Fondul urmeaza sa preia datoriile, sa incerce sa le restructureze si, de asemenea, sa repozitioneze centrul comercial.  Parcul comercial are o suprafata inchiriabila de 36.000 de metri patrati, iar printre cei mai importanti chiriasi se numara Carrefour, Casa Rusu, Praktiker, Domo. Potrivit datelor disponibile in piata, proiectul este ocupat in proportie de 70%.  Equest a achizitionat Vitantis Retail Park in decembrie 2006 pentru 31,6 milioane de euro, in care a mai investit peste 30 de milioane de euro dintr-un credit de la UniCredit Bank.

In 2011, George Teleman, partener in cadrul fondului, a preluat 51% din centrul comercial, la un pret simbolic, la care s-au adaugat datoriile.  Equest Balkan Properties a vandut in urma cu trei luni proiectul Moldova Mall din Iasi omului de afaceri Gheorghe Iaciu si mai detine in Romania un portofoliu de birouri si un centru logistic pe autostrada Bucuresti-Pitesti.  EBP mai detine pe piata romaneasca patru cladiri de birouri de clasa A si B de mici dimensiuni, toate achizitionate in 2006 si localizate in Bucuresti, plus proiectul Equest Logistics Centre, care include un teren cu o suprafata totala de 11 de hectare, situat in Bucharest West Logistics Park