Kate Middleton a purtat o rochie scurta, deasupra unor articole de lenjerie intima, in 2002, cu ocazia unei defilari de moda organizata in scopuri caritabile de Universitatea St. Andrews, din Scotia, unde cei doi tineri studiau.

Printul William, al doilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a platit 235 de euro pentru un loc aflat in primul rand la defilarea de moda din Scotia.

La scurt timp dupa acest eveniment, intre Kate si William s-a infiripat o poveste de dragoste.

Rochia transparenta cu care Kate l-a cucerit pe unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Angliei, va fi scoasa la licitatie luna viitoare, in Londra, potrivit reprezentantilor casei Kerry Taylor. Pretul de pornire al piesei de vestimentatie porneste de la 9.500 de euro.

Rochia a fost realizata de o studenta a facultatii de design din cadrul Universitatii West of England, din orasul Bristol. Designerul Charlotte Todd  a creat articolul intr-o saptamana. Todd a vrut initial sa creeze o fusta, insa Kate a insistat sa o poarte ca rochie.

William, fiul cel mare al printesei Diana, decedata in 1997, si Kate Middleton, ambii in varsta de 28 de ani, s-au logodit in luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacante private.

Casatoria celor doi va avea loc pe 29 aprilie, la catedrala Westminster din Londra, la 30 de ani de la somptuoasa casatorie dintre printul Charles si printesa Diana.