Acesta a precizat ca drapelele vor fi coborate in berna si a solicitat posturilor de radio si de televiziune sa isi adapteze joi programele.

Patru romani au fost raniti in atentatele de marti, iar doi dintre acestia se afla internati in spital, pentru a primi ingrijiri medicale, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. Unul dintre raniti este minor.
Dintre acestia, trei cetateni romani se afla in spital, iar unul a fost deja externat, mai transmite MAE.

Cristina Calintaru se afla pe aeroportul Zaventem dimineata in momentul in care totul in jurul ei a sarit in aer. Timpul parca s-a oprit , dupa care s-a instalat panica si oamenii au inceput sa fuga fara sa stie ce s-a intamplat. Romanca de 47 de ani este din Constanta si este director economic la Autoritatea Navala. Colegii ei au luat imediat legatura cu ea.

Ministerul Afacerilor Externe a instituit o celula de criza si a pus la dispozitie numerele ambasadei din Belgia pentru familiile celor care s-ar fi putut afla in locurile atentatelor.

Belgia este in doliu timp de trei zile, iar miercuri, la pranz, intreaga natiune va pastra un moment de reculegere.

Marturiile celor care au scapat cu viata din atacurile sangeroase redau haosul si teroarea care au urmat celor doua explozii nimicitoare de pe aeroportul Zaventem. Teroristii au folosit bombe care contineau cuie, pentru a spori efectul distrugator.

Cele mai noi informatii despre situatia din Belgia le gasiti pe www.stirileprotv.ro.