Saul Hudson, rockerul celebrei trupe americane Guns N`Roses, a hotarat sa se desparta de o parte dintre obiectele personale, dintre care o parte din haine, 14 chitare si un automobil de lux. Artistul, cunoscut mai degraba sub numele de Slash, le va scoate la licitatie la Julien's Auctions, din Los Angeles, pe 26 martie.

Probabil te intrebi ce l-a determinat pe Slash sa faca acest lucru. Iata ce a declarat cantaretul: "Am prostul obicei sa colectionez lucruri pe care apoi nu le folosesc".

Rockerul are peste 100 de chitare, asa ca a decis sa vanda 14 dintre ele. Printre acestea se afla si chitara acustica pe care muzicianul a folosit-o in timpul inregistrarilor pentru piesa "Patience", din repertoriul Guns N' Roses, dar si alte modele fabricate de Telecaster, Stratocaster, Sanchez, Epiphone si B.C. Rich.

Fostul membru de la Guns N`Roses va scoate la licitatie si multe piese din garderoba personala, printre care tricouri, jachete din piele, diverse bijuterii, dar si doua dintre celebrele jobene pe care Slash obisnuia sa le poarte in timpul concertelor sale.

De departe insa, piesa de rezistenta a licitatiei va fi masina sa de lux, modelul Corvette StinGray, din 1996, al carui pret de vanzare incepe de la 90.000 de dolari.

Directorul casei de licitatii Julien's Auctions, Darren Julien, se asteapta ca cele mai multe dintre obiectele licitate sa ajunga in Japonia si in alte tari din Asia, unde trupa Guns N' Roses este venerata si in prezent.

Cea mai mare parte dintre incasarile licitatiei vor ajunge la o asociatie de caritate din LA, care sprijina copiii abuzati si adolescentii fara adapost.

Saul Hudson, in varsta de 46 de ani, poreclit de prieteni Slash, a fost chitaristul trupei Guns N' Roses si este totodata considerat unul dintre cei mai talentati instrumentisti din muzica rock.

Dupa destramarea trupei Guns N' Roses, Slash a format o noua trupa, Velvet Revolver, impreuna cu doi dintre fostii lui colegi, Duff McKagan si Matt Sorum.

Slash si-a lansat in aprilie anul trecut, primul sau album solo, care ii poarta numele si care cuprinde o serie de colaborari cu diversi muzicieni. Acest material discografic a fost desemnat "albumul anului" la gala Classic Rock Awards 2010.