In timp ce pentru majoritatea copiilor o excursie la Disneyland reprezinta visul suprem, pentru altii, cum ar fi Suri Cruise, experienta nu este completa daca nu doarme in apartamentul Cenusaresei, creat special pentru familia lui Walt Disney. Acesta este doar unul dintre avantajele de care micii milionari se bucura datorita faimei parintilor.  

Iata mai jos cativa dintre cei mai rafatati copii din lume, potrivit unui top realizat de Business Insider:

1. Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise si Katie Holmes 

Suri a tinut prima pagina a tabloidelor inca de cand s-a nascut. Aceasta are o garderoba in valoare de 3 milioane de dolari, care include piese ale designerilor de la casele de moda Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Chloe, Burberry si Juicy Coture. Mai mult, Suri a primit de Craciun o casa de papusi inalta de 2,5 metri, echipata cu apa curenta, electricitate si gradina, in valoare de 24.000 de dolari.

2. Valentina Paloma Pinault, fata lui Salma Hayek si François-Henri Pinault

In varsta de numai cinci ani, Valentina frecventeaza deja galele de arta din Italia, isi petrece vacantele in St. Barts si isi face aparitia la premierele de pe covorul rosu. Vorbeste trei limbi, engleza, spaniola si franceza, iar tatal sau, un magnat in comertul cu bunuri de lux, pune deoparte cate 50.000 de dolari pe luna, intr-un depozit pe numele ei. 

3. Justin Dior Combs, fiul lui P. Diddy 

Justin Combs (18) a primit pentru aniversarea de 16 ani cheile de la un Maybach argintiu, in valoare de 360.000 de dolari. Desi este rasfatat de tatal sau, tanarul urmeaza cursurile Universitatii California, pe baza unei burse de merit pentru rezultate fotbalistice. 

4. Emme Anthony, fiica lui Jennifer Lopez si Marc Anthony 

Fetita in varsta de patru ani a fost vazuta la Saptamana Modei din Paris, in luna octombrie, purtand accesorii Chanel in valoare de 2.400 de dolari. Alaturi de fratele ei geaman, Max, Emme este obisnuita sa se plimbe cu avionul privat al parintilor catre destinatii ca Italia, Marea Britanie sau Spania, acolo unde acestia ei au concerte. Nasul celor doi este Tom Cruise.  

5. Blue Ivy Carter, fata lui Beyonce si a lui Jay-Z 

Inca din primele zile, Blue Ivy a fost vazuta purtand botosei din colectia Marc Jacobs, iar la 11 luni se poate deja mandri ca are o garderoba mai mare decat cea a oamenilor de rand. Patutul in care doarme a costat 3.500 de dolari, iar cada primita in dar de la matusa Kelly Rowland este si ea incrustata cu cristale Swarovski in valoare de 5.200 de dolari.  -         

6. Egypt Daoud Dean, fiul Aliciei Keys si Swizz Beatz 

Desi are numai doi ani, calatoreste regulat cu avionele private ale tatalui, rapperul Swizz Beatz, catre Londra sau Hawaii. Pe langa stilul de viata luxos de care se bucura, Egypt ii are drept parteneri de joaca pe Monroe si Moroccan, gemenii lui Nick Cannon si Mariah Carey.