Sofia Barclay este nepoata antreprenorului Sir David Barclay. Are 23 de ani si vrea sa devina actrita. Avand in vedere frumusetea cu care s-a nascut, dar si averea familiei sale, sansele sa reuseasca in lumea Hollywood-ului sunt ridicate.

Isha Ambani, fiica mogulului petrolului Mukesh Ambani, este in primul an de studii la Universitatea Yale. Dar inainte de toate este o pianista foarte buna.

Sam Branson, fiul lui Richard Branson, CEO-ul companiei Virgin, a absolvit St. Edwards si vrea sa faca filme documentare. Nu a stat pe ganduri, asa ca de curand a pus bazele propriei companii.

Georgiana Bloomberg, fiica primarului din New York City, Michael Bloomberg, este o scriitoare de succes. Are deja doua carti publicate.

Marta Ortega-Perez este fiica lui Amancio Ortega ( creatorul Zara, numarul 5 pe lista Forbes, cu o avere de 37,5 miliarde dolari). Va prelua imperiul tatalui, insa pentru asta a pornit de la munca de jos. Aranjeaza rafturile si raspunde solicitarilor clientilori.

Anna Anisimova, fiica regelui metalelor Vasily Anisimov, a fost supranumita “Paris Hilton a Rusiei”. Vrea cariera la Hollywood, ca actrita.

Vanisha Mittal este fiica magnatului Lakshmi Mittal. A absolvit universitatea Cornell. Este foarte implicata in afacerile tatalui sau. Nunta cu cu Amit Bhatia a costat 60 de milioane de dolari. 

David Ellison este fiul CEO-ului Oracle, Larry Ellison - nr 6 in top Forbes, cu o avere de 36 miliarde de dolari. Are 29 de ani si este actor. Cu spatele financiar asigurat de tatal sau, David a reusit sa se implice in lumea de sus a Hollywood-ului si ca producator, si ca actor. Detine compania de productie Skydance, care a fost implicata in realizarea filmului Mission Impossible - Ghost Protocol.  David este si pilot.

Antoine Arnault (34 de ani) este fiul fondatorului LVMH, Bernard Arnault (numarul 4 in lista Forbes, cu o avere de $41 miliarde). Ca sef pe comunicare la Louis Vuitton, Antoine pare ca va calca pe urmele tatalui sau. Pe langa faptul ca este cunoscut ca "seful" lumii modei, Antoine este cunoscut si pentru pasiunea sa pentru iahturi si poker.

Amanda Hearst este stranepoata mogulului media William Randolph Hearst. La 28 de ani este multimiliardara si mostenitoarea Hearst Corporation. A absolvit Boston College si are diploma in istoria artei. Este model pentru Tommy Hilfiger.

Dylan Lauren este fiica lui Ralph Lauren. A devenit o cunoscuta femeie de afaceri de succes.