Ofertele de munca in Marea Britanie nu mai atrag atentia bucurestenilor

In perioada 29.08.2012 - 28.09.2012 au fost inregistrate 5.115 de trimiteri online de CV-uri din Bucuresti si din judetul Ilfov. Bucurestenii au optat pentru oferte de munca in transport, cu 27 % mai mult decat in luna august, dar le-au preferat si pe cele din constructii. In luna septembrie, bucurestenii au aplicat cu 23 % mai mult la ofertele de munca din Franta si cu 21 % mai putin la ofertele venite din Marea Britanie.  Bucuresteanul care isi face planuri de plecare in afara tarii este barbat, are studiile liceale incheiate si este necasatorit. 

Franta este destinatia preferata a ardelenilor si banatenilor    

In perioada 29.08.2012 - 28.09.2012 au fost inregistrate 14.123 de trimiteri online de CV-uri din judetele din Transilvania si Banat. Ardelenii si banatenii au optat in proportie de 91,37 % pentru lucrul in tari europene, iar preferinta lor pentru pentru ofertele de munca din Franta a crescut, si in aceasta luna, cu 10 %. Interesul pentru ofertele de munca in Marea Britanie a scazut cu 9 % , iar numarul ardelenilor si banatenilor care au optat pentru ofertele din transport a crescut cu 16 %.  Ardeleanul si banateanul care isi fac planuri de plecare in afara tarii provin mai ales din judetele Timis si Brasov, sunt barbati, au studiile liceale incheiate si sunt necasatoriti.

Asia si Oceania si munca pe vase de croaziera, preferatele moldovenilor in luna septembrie   

In perioada 29.08.2012 - 28.09.2012 au fost inregistrate 8.007 de trimiteri online de CV-uri din judetele din Moldova. Moldovenii au aplicat cu peste 172 % mai mult la ofertele din Asia si Oceania si au aratat interes si pentru ofertele pe vase de croaziera, numarul aplicarilor crescand cu 27 %.  Moldoveanul care isi face planuri de plecare in afara tarii provine mai ales din Iasi sau Galati, este barbat, are studiile liceale incheiate si este necasatorit.

Ofertele de munca specializate si cele din America au fost preferatele muntenilor si dobrogenilor  

In perioada 29.08.2012 - 28.09.2012 au fost inregistrate 13.895 de trimiteri online de CV-uri din judetele din Muntenia si Dobrogea. Muntenii si dobrogenii au preferat sa aplice la ofertele de munca specializate, care au inregistrat o crestere de 5 % si la ofertele de pe continentul american, aplicarile, in acest caz, inregistrand o crestere de 7 %. Aplicarile la ofertele de munca din Franta au crescut si ele cu 17 % in luna septembrie.  Munteanul si dobrogeanul, care isi fac planuri de plecare in afara tarii, provin mai ales din judetele Prahova si Constanta. In ambele zone este vorba despre barbati, cu studiile liceale incheiate, casatoriti.