Cresterile au fost sustinute de industria prelucratoare, care a urcat cu 8,8% in serie bruta si cu 8,2% in serie ajustata, si de industria extractiva, care a crescut cu 2,6% in serie bruta si cu 2,2% in serie ajustata.

Productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat a scazut cu 2,5% ca serie bruta si cu 3,1% ca serie ajustata. 

Si pe marile grupe s-au inregistrat cresteri la majoritatea categoriilor de bunuri. Astfel, industria bunurilor de folosinta indelungata a urcat cu 10,3% ca serie bruta si cu 10,4% ca serie ajustata, industria bunurilor de capital cu 11,5% ca serie bruta si 11,8% ca serie ajustata, industria bunurilor intermediare cu 8,2% ca serie bruta si cu 6,8% ca serie ajustata, iar industria bunurilor de uz curent a crescut cu 5% brut si cu 4,7% ajustata.

Comparativ cu aceeasi luna a anului, productia industriala a crescut cu 10,6% ca serie bruta si cu 9,9% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate.