Productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat au scazut cu 3%. 

Pe marile grupe industriale s-au inregistrat cresteri pentru industria bunurilor de capital (13,4%), bunurilor de folosinta indelungata (8,5%), bunurilor de uz curent (4,9%) si industria bunurilor intermediare (4,8%).

Cea energetica a scazut cu 0,9%. 

Productia industriala, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut cu 9% in primele opt luni, sustinuta de industria prelucratoare (10,6%) si extractiva (1,1%).

Productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat a scazut cu 2,3%. 

Pe marile grupe industriale s-au inregistrat cresteri in industria bunurilor de capital (14,6%), industria bunurilor de folosinta indelungata (10,0%), industria bunurilor de uz curent (6,4%) si industria bunurilor intermediare (6,1%). Industria energetica a scazut cu 0,3%. 

In august 2014, productia industriala (serie bruta) a scazut fata de luna precedenta cu 20,2%, ca urmare a scaderilor inregistrate in industria prelucratoare (-22,8%) si extractiva (-0,2%). 

Productia industriala, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 2,7%, din cauza scaderii industriei prelucratoare (-3,5%) si extractive (-0,4%).