Managerul de resurse umane pentru Europa in cadrul companiei De'Longhi, Massimo Paronitti, a declarat, luni, la Cluj-Napoca, ca in cadrul fabricii de la Jucu vor fi adusi si studenti de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN), in cadrul unui program de internship. 

"Suntem pregatiti sa deschidem noua fabrica din comuna Jucu, unde am cumparat halele Nokia. Vom fi capabili sa incepem procesul de recrutare a viitorilor angajati pe parcursul acestei veri. Vom incepe cu circa o suta de persoane, iar previziunea este sa incepem productia in luna septembrie. Pana atunci instalam liniile de productie in fabrica. Suntem interesati in a aduce studenti de la UTCN in cadrul unui program de internship, acesta fiind cel mai bun mijloc de a deveni angajati ai fabricii. Cautam tineri motivati si sunt convins ca multi dintre ei, daca sunt buni, vor avea sanse sa devina angajatii nostri. Avem cam patru pozitii de internship", a spus Paronitti. 

Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, anunta, in ianuarie, ca investitia producatorului italian de electrocasnice De'Longhi la fabrica din comuna Jucu va fi de pana in 30 de milioane de euro, urmand sa fie asigurate intre 600 si 1.000 de locuri de munca.