Lulache este si membru al Consiliului de Administratie al Nuclearelectrica. Ea a condus Fondul Proprietatea pana in luna decembrie 2009 si a incasat in acel an indemnizatii de conducere, bonus de performanta si compensatii de 1,86 milioane lei (440.000 de euro). 

De asemenea, Ionel Bucur, directorul centralei nuclearelectrice de la Cernavoda, si membru al Consiliului de Administratie al Nuclearelectrica, a fost numit, tot la propunerea Quest Advisors, director pentru activitati nucleare in companie, a spus Dumitrascu. 

El a precizat ca Lulache si Bucur mai trebuie sa incheie contractele de mandat. 

Nuclearelectrica opereaza singura centrala nuclearelectrica din Romania, cea de la Cernavoda, care asigura aproximativ 20% din necesarul de energie la nivel national.  Compania este controlata in proportie de 90,3% de Ministerul Economiei, iar Fondul Pro­prietatea are o participatie de 9,7%. 

Quest Advisors si Transearch International au fost selectate de Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) sa asigute statului asistenta la numirea de manageri profesionisti in companiile de stat.  Quest Advisors a fost infiintata de Vasile Lutai Hariton si este condusa de acesta alaturi de Loredana Serfezi si de Andreea Acalovschi, iar Transearch International este o companie internationala de recrutare, cu sibsidiare in mai multe tari.