Lantul de restaurante City Grill angajeaza 400 de persoane. Ce specializari cauta si care sunt conditiile de angajare
City Grill
Lantul de retaurante City Grill, care are in portofoliu Caru’ cu Bere si Hanu’ lui Manuc, angajeaza 400 de persoane pentru posturile de ospatar, picol, barman, bucatar sau hostess in toate unitatile pe care le detine in Bucuresti si zonele limitrofe, a anuntat compania.
Locurile de munca sunt deschise pentru persoanele care au cel putin diploma de absolvire a liceului, atat necalificati, cat si cu experienta, potrivit angajatorului.
Grupul City Grill mai angajeaza si pizzeri, ajutori de bucatar, spalatori de vesela, sefi de tura, magazioneri, operatori si asistent manageri.
“Anul acesta, prioritatea strategica a intregului Grup City Grill este sa investim resurse importante in recrutare, training, dezvoltare si recompensarea tuturor membrilor echipelor care lucreaza pentru brandurile din portofoliu”, a spus Daniel Mischie, CEO al grupului City Grill.
“Mai mult, ne propunem sa ne dezvoltam si sa deschidem doua locatii noi pana la finalul lui 2017, tocmai de aceea ne dorim sa gasim cat mai multi oameni pasionati de domeniu, comunicativi si dornici sa lucreze intr-un mediu placut, alaturi de o echipa tanara”, a mai precizat Mischie.
Toti angajatii grupului City Grill beneficiaza de un salariu motivant, discount-uri in locatiile din portofoliu, training-uri profesionale si de dezvoltare – de la cursuri de vanzare sau servire la training-uri de comunicare –, diferite petreceri dedicate si decont transport. Totodata, fiecare locatie recunoaste si premiaza angajatii lunii si ofera bonusuri de performanta.
Persoanele interesate pot aplica direct pe website-ul Grupului City Grill in sectiunea Cariere de pe site-ul companiei.
Fondat in 2004 de catre Dragos Petrescu, Grupul City Grill detine in portofoliu sapte branduri – restaurantele City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere, Pescarus, Hanu’ lui Manuc si Cafenelele City Cafe.
Pe acelasi subiect: