Green Court Bucharest este un proiect de birouri moderne, de clasa A, localizat in cel mai nou district de business al Capitalei si a fost dat in folosinta in aprilie 2015.

Suprafata inchiriabila a cladirii B este de circa 18.600 mp, iar cladirea este deja inchiriata in proportie de peste 80% catre Sanofi Romania, Adecco Romania, Carrefour Romania, Colgate Palmolive Romania, RINF Outsourcing Solutions.  

"Imi face placere sa anunt vanzarea celei de-a doua cladiri din Green Court Bucharest, la doar un an de la prima tranzactie. Faptul ca intr-un timp atat de scurt am construit, inchiriat si vandut aceasta cladire demonstreaza calitatea proiectului si confirma inca o data ca dezvoltarile verzi, sustenabile, sunt atractive atat pentru clienti, cat si pentru investitori. Doresc sa multumesc Globalworth pentru colaborare si procesul profesional de vanzare, precum si consultantilor nostri legali si de real estate: Peli Filip si CBRE", a spus Marcin Łapiński, presedinte Skanska Property Romania.

"Suntem incantati ca ne putem continua parteneriatul cu Skanska in Romania cu achizitia cladirii B din proiectul Green Court Bucharest. Acesta tranzactie reprezinta un pas important pentru Globalworth, care de acum detine doua din cele trei cladiri ale celui mai nou proiect de birouri clasa A din Bucuresti si isi consolideaza astfel pozitia in noul district de business din capitala", declara Dimitris Raptis, Deputy Chief Executive Officer si Chief Investment Officer la Globalworth Real Estate Investments.

Green Court Bucharest este compus din trei cladiri de birouri cu o suprafata totala de 54.500 mp.  

Veniturile Skanska in 2014 au totalizat 145 miliarde de coroane suedeze. Skanska AB este listata la bursa NASDAQ Stockholm.

Globalworth Globalworth Real Estate Investments Limited este o companie de investitii in imobiliare fondata de catre dezvoltatorul si investitorul imobiliar Ioannis Papalekas, pentru a profita de oportunitatile de investitii in Romania.   Actiunile companiei au inceput sa fie tranzactionate la AIM in iulie 2013.