Companiile de tip BPO, SSC si IT considera ca aceasta zona are o pozitionare perfecta, datorita apropierii de campusul Politehnicii, a declarat Marcin Lapinski, presedintele Skanska Property Romania,  

"Acesta este inca un pas important pentru Skanska in Romania. Cred cu tarie ca zona central-vestica este un loc in care ne putem continua cu succes activitatea de dezvoltare. Observam o cerere mare din partea companiilor de tip BPO, SSC si IT, care considera aceasta zona o locatie perfecta, datorita apropierii de campusul Politehnicii si accesului la multe mijloace de transport in comun", a spus Lapinski. 

La randul sau, Attila Peli, Head of Development and Land Department al JLL Romania, considera ca noua achizitie Skanska va impulsiona dezvoltarea intregii zone.

"Terenul Pumac este un loc exceptional, aflat in inima segmentului de piata central-vestic, una dintre cele mai interesante zone de birouri din Bucuresti. Consider ca aceasta achizitie din partea Skanska va impulsiona dezvoltarea intregii zone. Este cu adevarat o situatie win-win: o locatie exceptionala cumparata de un dezvoltator exceptional", a afirmat Attila Peli. 

Pana acum, Skanska a dezvoltat un singur proiect pe piata romaneasca: Green Court Bucharest, un complex de trei cladiri de birouri pe str. Gara Herastrau, cu o suprafata de 52.000 mpi. 

Skanska Romania este un dezvoltator si constructor de cladiri ecologice de birouri, destinate crearii unor medii favorabile cresterii economice si stimularii afacerilor. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii.