Asa arata peste 10.000 de apartamente noi din Bucuresti: pustii. Desi finalizate, nu isi mai gasesc cumparatori pentru ca prea putini aleg sa se mute intr-un imobil in care ar fi singurii locatari. Dezvoltatorii au alta versiune..

Client: -“Pe mine m-ar interesa, dar nu vreau sa ma mut intr-un bloc gol”
Dezvoltator: -“Avem raspuns si la aceasta intrebare. Sunt 30 de familii mutate déjà. Va putem arata antecontractele ca au fost achizitionate si oamenii au inceput deja sa se mute”

Totusi...

Client: -“Pai chiar aseara am trecut prin zona si era bezna peste tot”
Dezvoltator: -“Pentru ca nu au facut inca curatenie. Probabil ati trecut in momentul in care pur si simplu nu era nimeni acasa”

  “Avem foarte multe apartamente vandute, peste 800 de bucati. Deja se locuieste aici”, spune Florin Munteanu, reprezentant dezvoltator imobiliar

In conditiile in care la targul care a inceput astazi sunt scoase la vanzare si locuinte de 800.000 de euro, nu e de mirare ca nimeni nu se grabeste sa cumpere.

Pentru a mai impulsiona vanzarile, organizatorii s-au gandit sa ii ademeneasca pe eventualii clienti cu un gratar sfaraind chiar in centrul Bucurestiului. Cum nu ati putea face de pilda, pe balconul unui apartament nou-noutz...

Peste 60 de dezvoltatori care vand peste 8.000 de locuinte participa zilele acestea la eveniment.