Cei interesati pot completa formularul de aplicatie disponibil online pe site-ul programului http://bit.ly/MVP2015 

A doua editie MVP Academy se va desfasura intre 23 martie – 14 mai la TechHub Bucharest si va aduce impreuna 12 startup-uri in tehnologie cu potential la nivel global. De-a lungul celor 7 saptamani, acestea vor lucra la dezvoltarea produsului, vor invata cum sa acceseze oportunitatile existente pe piata internationala si vor dezvolta conexiuni valoroase cu reprezentanti ai comunitatii profesionistilor in tehnologie la nivel global. 

Finalistii vor trece printr-un proces complex care le va oferi acces la mentori cu experienta relevanta, la “smart money” si la resurse educationale adaptate pentru a corespunde propriilor nevoi de dezvoltare. 

Echipele vor invata mai multe despre vanzari, digital marketing, networking, instrumente pentru evaluarea performantei, storytelling & pitching, aspecte legale sau finantare pentru startup-uri de la specialisti precum Mike Butcher (Senior Editor TechCrunch), Alin Vlad (Director Online Sales & Marketing Heimdal Security) sau Paul Renaud (Executive Coach).

O noutate in cadrul programului o constituie panelurile “Ask the investor”, “Ask the entrepreneur” si “Ask the alumni” in cadrul carora echipele vor intelege astfel ce cauta investitorii la un business, cum se dezvolta o afacere de succes de la idee la exit, sau cum pot accesa oportunitati mai usor datorita participarii la MVP Academy. Toate acestea discutand cu Paul Smith (Co-Fondator & CEO Ignite & Campus North), Marc Wesselink (Co-Fondator Startupbootcamp Africa), Alex Negrea (Co-Fondator & CTO docTrackr), sau cu absolventii primei editii MVP Academy care si-au construit ulterior propriile povesti de succes.

MVP Academy este un program de pre-accelerare gratuit adresat startup-urilor care dezvolta produse in tehnologie cu potential disruptiv pe piata globala. Pentru a fi acceptate in program, acestea trebuie sa fi dezvoltat cel putin un prototip functional al produsului, sa nu aiba mai mult de doi ani de activitate si sa nu fi obtinut finantari mai mari de 50.000 EUR sau sa fi participat anterior la un alt program de accelerare cu produsul la care lucreaza in prezent. Echipele interesate sa faca parte din MVP Academy 2015 pot aplica pana luni, 9 martie, completand formularul disponibil online pe site-ul programului http://bit.ly/MVP2015