Inscrierile la eveniment se realizeaza online pe site-ul programului http://startmeup.ro/apply/ 

Start Me Up este singura scoala de antreprenoriat din Romania in cadrul careia participantii formeaza echipe, genereaza idei de afaceri si dezvolta concepte viabile de business, alaturi de un trainer international, antreprenori si investitori consacrati din Romania.

La finalul programului, echipele isi valideaza ideile de afaceri, le prezinta in fata unui juriu de specialitate, primesc feedback, iar cele mai bune proiecte sunt premiate.

Washescu, echipa castigatoare a editiei precedente a programului a obtinut o investitie de la Cristina Batlan (Fondator Musette Group si investitor) si a infiintat spalatorii automate pentru studenti in caminele din Moxa si Belvedere. 

O poveste similara este si cea a lui Sebastian Maraloiu, absolvent al primei editii a scolii de antreprenoriat. Desi a renuntat la ideea pe care o dezvoltase alaturi de echipa sa la Start Me Up, Sebastian a pus ulterior bazele BlushR, startup care isi propune sa rezolve o problema fundamentala pentru tineri: frica de a fi respinsi de o persoana de sex opus.

Cea de a treia editie a scolii de antreprenoriat Start Me Up aduce in fata celor 25 de participanti un trainer international (Daniel Ramamoorthy, antreprenor serial si fondator Treehouse) si unii dintre cei mai cunoscuti antreprenori si investitori romani: Marius Ghenea (antreprenor serial si investitor de tip angel), Peter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare), Cristian China Birta (blogger si antreprenor online), Philipp Kandal (General Manager EU Telenav), Daniel Dragomir (Co-Fondator si CEO TechHub Bucharest), Bogdan Iordache (Co-Fondator si CEO How to Web) sau Andrei Costescu (Fondator si CEO MReady).

Agenda evenimentului poate fi consultata aici: http://startmeup.ro/schedule/ 

Tinerii sunt invitati sa aplice online, completand formularul de aplicatie disponibil la http://startmeup.ro.

Toti aplicantii care se inscriu pana pe data de 17 august beneficiaza de o reducere a taxei de participare de 10%. 

Taxa de participare la scoala de antreprenoriat Start Me Up este de 340 euro. 

Incont.ro si Yoda.ro se numara printre cei care sprijina acest eveniment.