Audienta va fi in continuare una feminina, insa speakerii vor fi oameni de afaceri ce vor impartasi invitatilor din experinta lor profesionala.

„Ne dorim sa oferim participantelor aceleasi beneficii de care s-au bucurat si pana acum, dar cu o schimbare ce va aduce o perspectiva fresh in comunitatea Femei in Afaceri, de aceea, in prima parte a acestui an, speakerul fiecarui eveniment va fi un barbat”,  explica Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri, intr-un comunicat remis Incont.ro.

CALENDARUL EVENIMENTELOR

Marti, 25 februarie 2014 – Speaker: Sergiu Negut, Managing Partner Mindit & Associate Dean Maastricht School of Management Ratiu. Tema: Antreprenoriatul – scoala sau experienta?

Marti, 18 martie 2014 – Speaker: Andrei Manea, Business Development Manager Concept24. Tema: Comunicarea eficienta in online

Marti, 15 aprilie 2014 – Speaker: Florin Campeanu, CEO Rentrop&Straton. Tema: Marketing in era digitala

Marti, 20 mai 2014 – Speaker: Alexandru Negrea, Head of Facebook Department la Spada. Tema: Promovarea afacerii pe Facebook

Marti, 17 iunie 2014 – Speaker: Mihai Stanescu, Coach. Tema: Cresterea cifrei de afaceri: tactici si riscuri
 
ACCESUL LA EVENIMENT

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA/coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare.

CINE SUNT SPEAKERII?

SERGIU NEGUT

Este consultant in transformarea afacerii cu scopul cresterii acesteia si are expertiza in budgeting pentru atingerea succesului si crearea de strategii. Este Angel Investor, membru in consiliul de administratie sau CEO pentru un numar de afaceri locale, cea mai cunoscuta fiind frufru. Timp de 6 ani a fost Director Executiv si membru in consiliul de administratie al retelei private de sanatate REGINA MARIA.

ANDREI MANEA

In anul 2005 devine co-fondator al agentiei de marketing online si web development Concept 24, in prezent ocupand functia de Strategy Manager.

Cu o experienta de peste 9 ani in antreprenoriat, Concept24 nu este singurul proiect in care a fost implicat, avand de-a lungul timpului participatii in diverse alte companii de succes.

FLORIN CAMPEANU

Cu 15 ani experienta in publishing si peste 10 ani in domeniul marketingului digital, Florin Campeanu a dus Rentrop&Straton Group din era print in era digitala. Din 2006, Florin coordoneaza activitatile Fokus Digital Services, agentie ce ofera in prezent servicii de programare, web design, branding & identitate vizuala, SEO, Google AdWords.

ALEXANDRU NEGREA

In prezent, Negrea coordoneaza departamentul de Facebook Marketing la Spada si este trainer in cadrul Social Media School, o platforma de training-uri intensive, creata impreuna cu Andrei Rosca in 2012. Timp de doi ani a ocupat functia de Social Media Manager la BCR, unde a reusit sa dezvolte, impreuna cu colegii din departamentele de marketing si comunicare, mai multe proiecte online.

MIHAI STANESCU

Este fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizeaza servicii exclusive de coaching de nivel premium in Romania. In aceasta calitate are la activ peste 4.500 de ore de coaching de nivel premium, livrate catre clienti individuali, catre grupuri de oameni de afaceri si echipe de management. In ultimii 10 ani, a implementat proiecte de dezvoltare organizationala prin coaching cu peste 100 de companii private din Romania si Sud-Estul Europei.

Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia Femei in Afaceri dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii. Pornita initial ca o comunitate online, in prezent numara peste 2.000 de membre in grupul de pe Linkedin si cateva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfasurate pe parcursul a 4 ani de existenta.

Incont.ro este partener media la acest proiect.