Cum functioneaza Yellow.Menu

Meniul include sase preparate speciale, pregatite zilnic de patru chefi de renume, cu experienta de zeci de ani la restaurante de 3 stele Michelin din Germania, Franta, Italia si Thailanda.

Livrarile se fac in 30 de minute, in conditii speciale de ambalare si livrare. 

Meniul se modifica zilnic si este anuntat la ora 20.00. Cei interesati il pot astfel rezerva si comanda direct din aplicatie, pentru a doua zi, alegand si ora de livrare la care doresc sa fie serviti.

Comenzile pot fi preluate si in ziua respectiva, in intervalul 11.00-15.00, si livrate la ora dorita de client.

Plata se face cu cardul, direct din contul de site sau din aplicatie, prin Braintree Payments, parte a PayPal, permitand inclusiv printarea facturilor direct din contul de utilizator. 

O afacere cu investitie initiala de 200.000 euro, care momentan acopera doar Bucurestiul

"Yellow.Menu este o afacere cu o investitie initiala de peste 200.000 de euro, care revolutioneaza conceptul de pranz. Poti savura o mancare sanatoasa, proaspata si delicioasa la un pret corect, adusa la birou sau la tine acasa in cel mai scurt timp posibil de livrare. Ai la dispozitie aplicatii pentru telefoanele inteligente prin intermediul careia rezervi produsele, platesti cu cardul si vizualizezi curierul care iti aduce mancarea, in timp real pe harta. Este pentru prima data cand calitatea si excelenta bucatarilor de top se combina cu optimizarea digitala si da nastere unui nou curent de fast premium food delivery. Noi nu livram mancare, noi oferim un pranz de minimum 4 stele la birou sau acasa, completat de servicii unice, de asemenea, de ambalare si de livrare", declara Florin Stoian, fondator Yellow.Menu.

Momentan, zona de livrare acopera o parte din Bucuresti, dar actionarii au in plan atat extinderea zonei, cat si introducerea, in viitorul apropiat, a meniului de cina. 

"E ca bucatarie unei locatii de 5 stele care, in schimb, vine la tine la birou sau acasa"

"Utilizam numai produse premium in pregatirea preparatelor la Yellow.Menu. Nu facem rabat de la calitate, nu ne grabim sa dam drumul unui produs pentru ca suntem contra timp. Este exact ca o bucatarie a unei locatii de 5 stele care, in schimb, vine la tine la birou sau acasa", arata Gina Popa, Chef Yellow.Menu, cu 14 ani de experienta de Chef Patissier la Hotel "Traube-Tonbach", Baiersbronn, Germania, cotat cu 3 stele Michelin. 

"Pranzul cu Yellow.Menu are arome ispititoare si denumiri internationale, este extrem de confortabil de comandat si este accesibil prin raportul calitate-pret. Arata atat de bine incat am crezut ca pozele sunt descarcate de pe Internet, asta pana cand am vizitat personal bucataria Yellow.Menu", declara Cabral, prima vedeta care a degustat preparatele Yellow.Menu. 

Foto: Yellow.Menu