Investitiile in cele doua policlinici si in punctele de recoltare s-au ridicat la 440.000 euro. 

"Prima etapa a strategiei de dezvoltare a prevazut inaugurarea unei policlinici in zona Timpuri Noi din Bucuresti, in colaborare cu Universitatea Titu Maiorescu, si a trei puncte de recoltare in Bucuresti si a unuia in Ploiesti. (...) Inaugurarea oficiala a Policlinicii Regina Maria Craiova, in urma unei investiții de 200.000 de euro, este un nou pas in vederea consolidarii prezentei grupului la nivel national", transmite compania. 

"Anul acesta vrem sa mentinem ritmul de crestere, adaugand 9 milioane de euro la cifra de afaceri, iar primele 5 luni ne arata ca suntem pe drumul cel bun", a declarat Fady Chreih, director executiv al retelei Regina Maria. 

Regina Maria a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri in crestere cu 20% fata de anul precedent.

"La finalul anului 2013, urmatoarele companii din Reteaua Regina Maria au fost absorbite in Centrul Medical Unirea SRL, in vederea eficientizarii fluxurilor financiare si operationale: Euroclinic Medical Center, Medismart, Centrul Medical Unirea Cluj si Efora. Dupa fuzionari, cifra de afaceri a fost de 46,4 de milioane de euro, consolidata si auditata la nivel de grup. Aceasta cifra de afaceri nu include valoarea tranzacțiilor realizate intre entitatile din grup", precizeaza compania. 

La 31 decembrie 2013, grupul Regina Maria detinea Centru Medical Unirea SRL, Euroclinic Hospital SA, Avamedica SRL, Centrul de Investigatii Medicale Bacau SRL, Regina Maria Banca Centrala de Celule Stem SA. 

Reteaua Regina Maria este formata din 21 de policlinici, patru spitale, doua maternitati, trei campusuri medicale, cinci centre de imagistica, sapte laboratoare acreditate, o banca proprie de celule stem si peste 140 de policlinici partenere la nivel national. Totodata, compania are peste 2.000 de medici permanenti si colaboratori si peste 230.000 abonati.

In ceea ce priveste piata de servicii medicale private in acest an, Fady Chreih estimeaza o crestere cu 10%, ritm similar celui din 2013. Valoarea pietei de servicii medicale private este estimata la 570 milioane euro, iar principalii jucatori sunt MedLife, Regina Maria, Medicover, Sanador si Gral Medical.