Potrivit contractului, marcajele trebuie sa acopere 6.000 de metri patrati de trotuar. Dar cele desenate deja nu depasesc suprafata unei bucatarii, desi ar trebui sa fie egale cu cea a unui apartament de lux.

La Timisoara, primaria va scoate din buzunar 12,5 milioane lei pentru toaletarea copacilor in patru ani. Cheltuielile nu se opresc aici, peste 50.000 de euro se duc pentru intretinerea copiatoarelor si pe agende de uz personal.

La Iasi, doua drumuri nationale au trecut din administrarea primariei in administrarea Companiei de Autostrazi. Odata cu asta, s-au semnat doua contracte pentru reparatia drumurilor in valoare totala de 7 milioane de lei, peste valoarea contractelor initiale.

Nici in Dambovita edilii nu au fost mai cumpatati. Au cumparat 115.000 de europubele si 4550 de containere pentru gunoi pentru care au dat aproximativ 1 milion de euro, o parte fiind bani europeni. Cu toate astea, europubelele zac de sapatamani bune in curtea primariilor. Spre exemplu, in Comuna Salcioara sunt 4.300 de locuitori si pana acum au fost aduse 1.000 de containere.