Suporterii care vor ajunge marti in Romania vor ingrosa numarul celor care sunt deja aici de cateva zile. O tin tot intr-o petrecere in asteptarea marelui meci. Terasele si restaurantele din Centrul Vechi dadeau pe dinafara luni seara, umplute pana la refuz.

Oaspetii s-au infruptat din bucatele noastre traditionale, ne-au baut berea si, ca sa-l citam pe unul dintre ei, au descoperit ca "cea mai buna mancare sunt romancele".

Si-au facut deja cateva impresii despre Bucuresti: "Este frumos, cladirile vechi sunt superbe. Dar sunt multi caini. Si soferii sunt destul de nebuni. Soferii de taxi", a declarat unul dintre ei.

"Mancarea e cam ciudata... Modul de preparare este diferit fata de cel din Spania", a spus altul. Asa ca multi au ales localurile cu specific mexican.

"Este mult mai bine decat ma asteptam, este mai frumos si mai putin sarac si nici nu am intalnit atat de multi caini cum am citit", a declarat un suporter madrilen. 

Singura experienta negativa a fost legata de transportul cu taxiul. Carlos, un fan al lui Athletic Bilbao, a platit 60 de euro de la aeroport pana in centru, o cursa care in mod normal nu trece de 15 euro. 

Spaniolii au fost impresionati si de pretul la bere, sub 2 euro.

Atletic Club Bilbao si Atletico Madrid, finalistele Europa League sunt de luni seara in Romania. Cele doua echipe spaniole
au aterizat pe aeroportul Baneasa, la ore diferite, cu doua aeronave private. Fanii ii asteptau entuziasmati in fata hotelurilor unde s-au cazat. Cu totii vor sa-i vada in actiune maine seara pe Arena Nationala. Finala va fi transmisa in direct de PRO TV.