Rochiile de mireasa pot fi chiar si inchiriate sau cumparate in rate, iar sintagma – cheie a targului pare a fi " este inclus in pret".

De ce? Pentru ca toti expozantii vor sa-si inceapa vanzarea cu dreptul in 2010 asa ca au taiat din tarife si au combinat diverse “pachete speciale” pentru viitorii insuratei.

"Am decis ca in acest inceput de an sa oferim rochiile din colectiile anterioare la discounturi de 20 - 30% . Avem cateva modele care se preteaza pentru inchiriere la preturi foarte acesibile", a spus Oana Alexandru, unul dintre expozanti.

Un designer de aceasta data, Oana Comanescu, prezent in prima zi de targ, a explicat, la randul sau, ca are la vanzare rochii de mireasa care se pot achita in rate pe parcursul a “trei - patru luni de zile" .

Potrivit expozantilor, in acest an, se poarta rochiile de mireasa simple in toate nuantele de alb, materialele vaporoase, fluide si cu pliseuri. Un alt trend indica faptul ca rochiile trebuie sa fie accesorizate cu flori si pietre Swarovski.

La expozitia din Capitala, sunt prezente si firme care organizeaza nunti. Andreea Popescu, manager al unei astfel de companii, a declarat ca "majoritatea restaurantelor au cam taiat pretul la meniuri si au incercat sa mearga pe niste meniuri care sa nu includa bauturi ca sa fie un pic mai atractive ca si pret" si totodata sa includa in tarif aranjarea salii.

Cel mai putin costisitor meniu costa 30 de euro si in functie de gusturi poate ajunge pana la 100 de euro de persoana, in cadrul expozitiei in cauza.
  
Targul este deschis de astazi si pana duminica la Palatul Parlamentului din Capitala.