In saloanele somptuoase, pregatirile sunt in toi: 80% dintre ele sunt bifate, dar mai sunt detalii opulente ce trebuie puse la punct. De exemplu, s-au impodobit mesele in mare tinuta, au fost aduse celebrele scaune-ghost de designer, din plastic transparent, dar lipsesc piesele de rezistenta ale decorului, la care Alina, mireasa - tine in mod deosebit: aranjamentele florale. Orhideele mult dorite au ajuns deja la hotel, dar vor ramine la rece pana dimineata.

Ingrediente rafinate au fost aduse special din Spania, Franta si Germania. S-a adus sare de Himalaya, se va gati vita de Monaco, dar vor fi si feluri traditionale: sarmalute la ceaun sau berbecut la protap.

Greu va fi insa cu tortul miresei: un tort imens de 2,5 metri, care nu va intra pe usa de 2,4 metri.

Momentul de suspans al tortului va fi in zorii zilei, pe la 5 dimineata. Pana atunci, petrecerea va fi animata de artisti care se vor urca pe scena, mereu altii, la fiecare 20 de minute. Marcel Pavel este singurul nume divulgat deocamdata de miri.

Tot evenimentul va avea parte de securitate sporita pentru cei 500 de invitati. Au confirmat ca vor fi la stralucitorul eveniment: Mitica Dragomir, Ionut Lupescu sau Mircea Sandu.

"Pentru nunta lui Albert m-am pregatit ca mi-a zis acolo exact cum trebuie sa fiu imbracat, mi-a dat doua costume cu care trebuia sa fiu imbracat. Probabil ca o sa caut un costum cu albastru si cu rosu, sa-l enervez putin. Brigitte si-a luat o rochie de la Cavalli. Nu stiu ce cadou sa-i fac lui Borcea, cred ca ar trebui sa ne faca el noua ca el e mai bogat ca noi"
, spune Ilie Nastase.

Nasul Gigi Becali, a comandat pentru aceasta petrecere 4 costume si nu se stie cate perechi de pantofi va rupe la dans.

Pentru fiecare scaun pe care vor sta invitatii s-au cheltuit 250 de euro, verighetele au costat 80.000 de euro, meniul fiind de 600 de euro. Invitatii vor avea la dispozitie 500 de sticle de sampanie Dom Perignon, valoarea totala a bauturilor urmand sa fie de 150.000 de euro, potrivit Mediafax.