In prezent, conform statisticilor prezentate pe www.chestiunedebani.ro un roman "obisnuit" reuseste sa economiseasca aproximativ 2000 de lei pe an, adica circa 7% din venitul sau.

Ce face cu acesti bani? Ii cheltuie pe diferite activitati de petrecere a timpului, distractie sau relaxare, fara sa aiba in vedere nicio perspectiva a viitorului. Astfel, cand vor ajunge la pensie, cei mai multi romani se vor trezi cu venituri extrem de mici, care se vor reflecta automat si in stilul de viata.

Solutia? Achizitionarea unei asigurari cu componenta de economisirie, asa cum este produsul promovat de Axa Asigurari.

Care sunt avantajele produsului

Sa presupunem ca beneficiarul asigurarii alege sa achite 200 de lei pe luna. El stie ca - in primul rand - este asigurat, in cazul in care are parte de un eveniment neplacut si are la dispozitie suma pentru care a semnat contractul. In al doilea rand, el stie ca va avea parte de banii economisiti prin asigurare la sfarsitul perioadei contractate, adica la pensie, spre exemplu.

Un alt avantaj este faptul ca beneficiarul asigurarii poate primi toata suma o data sau in transe lunare. Un calcul simplu arata care este suma care va fi returnata asiguratului dupa 20 de ani: 200 RON x 12 luni x 20 de ani = 48000 lei.

La acesti bani se mai poate adauga o suma, in cazul in care asiguratorul a investit suma adunata in cei 20 de ani.

Rezultatul? Dupa 20 de ani de economisire, cel care a avut inspiratia sa se asigure va avea parte - la alegere - de croaziere, vacante, o casa noua sau de bani, pur si simplu, pentru cei dragi. Veniturile obtinute din pensia de stat si din pilonul 2 de pensii vor fi completate suplimentar cu cele de la Axa Asigurari.

Mai multe detalii pe www.chestiunedebani.ro.