1. Megan Fox. E poate unul dintre cele mai renumite cazuri de actori dati afara dintr-un blockbuster. Se spune ca frumoasa bruneta fost inlocuita cu supermodelul de la Victoria’s Secret, Rosie Huntington-Whitley in seria Transformers la cererea lui Steven Spielberg. Pe actrita a luat-o se pare gura pe dinainte si l-a comparat pe regizorul Michael Bay cu Hitler intr-un interviu. "Spielberg mi-a spus sa o concediez pe loc”, a dezvaluit Michael Bay cu cateva luni in urma. Nu a rupt Rosie gura targului, dar sa recunoastem nici Megan nu e un talent nemarginit.

2. Charlie Sheen. Sa fii dat afara din serialul de comedie al momentului in SUA in clipa in care erai cel mai bine platit star de TV e o performanta. La nici 10 zile dupa ce Sheen l-a facut "clovn", "imbecil" si "prost" pe  creatorul serialului Doi barbati si jumatate, Chuck Lorre, cei de la Warner Bros. au pus piciorul in prag si l-au dat afara. A urmat o perioada in care Sheen a facut deliciul Americii cu interviuri in care debita numai ciudatenii. Fanii cred ca producatorii au ucis serialul prin concedierea lui Sheen.

3. Stuart Townsend. Irlandezul distribuit in rolul lui Aragon din Stapanul Inelelor s-a plans in presa ca a fost concediat pe nedrept de producatori dupa numai 2 zile de filmari in Noua Zeelanda. Producatorii au sustinut ca actorul nu si-a indeplinit sarcinile si nu a lucrat toate orele trecute in contract, presa a scris despre o cearta cu regizorul Peter Jackson. Asa ca, in ultima clipa, studioul l-a ales pe Viggo Mortensen, care a spus ca a acceptat rolul pentru ca fiul sau era fan al cartilor lui Tolkien.

4. Mel Gibson. In 2010 actorul a fost dat afara din partea a doua a comediei Hangover chiar de colegi. Regizorul Todd Phillips si reprezentantii studiourilor Warner Bros i-au retras oferta pentru ca starurile din film au refuzat sa lucreze cu el. Viata personala scandaloasa a lui Gibson l-a deranjat se pare pe Zach Galifianakis. Lansat in aceasta primavara. Hangover 2 a avut incasari de 562 de milioane de dolari.

5. Ryan Gosling. Canadianul de 30 de ani a fost dat afara in 2009 din drama The Lovely Bones pentru ca .... se ingrasase prea mult. Regizorul Peter Jackson si producatorii au strambat din nas cand actorul a aparut la filmari cu aproape 20 de kg in plus si l-au inlocuit cu Mark Wahlberg.

6. Lindsay Lohan. Dupa o seceta de 3 ani in care nu mai jucase in niciun film important, starleta Lindsay Lohan si-a incercat norocul cu drama The Other Side.  Sa te bazezi pe talentul lui Lindsay e un  pariu nebun pana si pentru producatorii cei mai neinfricati de la Hollywood. Cand finantatorii peliculei au amenintat ca se retrag pentru ca nu cred in viitorul filmului, regizorul David Michaels a dat-o afara pe actrita.

7. Eric Stoltz. Daca ne intoarcem un pic in timp, mai exact cu 26 de ani in urma dam de Eric Stoltz care se "mandreste" poate cu cea mai celebra concediere direct de pe platourile de filmare. Actorul filma de 4 saptamani la rolul lui Marty McFly  din productia Back to the future. Cand regizorul Robert Zemeckis  si producatorul Steven Spielberg au vazut primele imagini si-au dat seama ca Eric nu e potrivit pentru rol, deoarce a fost "prea serios pentru o comedie". A fost dat afara si inlocuit cu Michael J. Fox in rolul care i-a definit cariera. 

8. Harvey Keitel. Actorul i-a lasat o impresie extrem de proasta lui Francis Ford Coppola care l-a concediat din Apocalypse Now spunand ca nu a oferit ce si-a dorit de la personajul interpretat de el. A fost inlocuit cu Martin Sheen. Filmul a castigat 2 Oscaruri.