Udrea aminteste ca in anul 2007, inainte de criza economica, a contractat creditul la BRD pentru achizitionarea unui teren.

Ea mentioneaza ca avea de gand sa construiasca locuinte, din vanzarea carora sa acopere creditul si sa ramana cu un profit.

"Creditul era la fel ca oricare altul contractat de un dezvoltator imobiliar obisnuit. Din pacate, criza economica a lovit puternic in sectorul imobiliar si investitia nu a mai devenit deloc avantajoasa. Pur si simplu, nu am avut bani sa mai construiesc acolo, mai ales ca vanzarile la celalalt bloc pe care-l construisem nu au mers grozav. Vazand ca lucrurile nu se imbunatatesc, am decis sa vand terenul, cedand astfel si creditul catre cumparator. In urma tranzactiei nu am incasat nicio suma de bani, dar sunt multumita ca am rezolvat problema creditului", relateaza Elena Udrea, potrivit Mediafax.

In 20 iunie 2010, Elena Udrea declara, la Pro TV, ca afacerile familiei sale merg mai prost decat ale altor companii in timp de criza si ca are un credit de 3 milioane de euro pe care ii este greu sa il achite, mentionand ca exista si posibilitatea executarii bunurilor cu care a garantat.

"Am un credit de 3 milioane de euro. Imi este la fel de greu ca tuturor ce au credite pentru care au garantat. Sper sa reusesc sa il achit. Daca nu voi reusi, aceasta este ceea ce se intampla cu orice debitor. Daca nu iti platesti datoriile, ti se executa bunurile cu care ai garantat", declara atunci Elena Udrea.

Udrea spune ca are "insomnii din multe motive"!

Ea a contractat de la BRD, in 2007, un credit de 3,3 milioane de euro. In 2009, Udrea a convenit cu banca amanarea scadentei imprumutului pentru 2010.

Citeste si:

Se cauta muncitori calificati, ingineri si directori. De ce nu gasesc patronii angajati, desi avem sute de mii de someri?

Studiu OMS: Telefoanele mobile te pot imbolnavi de cancer. Cum sa le folosesti? VIDEO