Abramovici a fost orfan, a mers la scoli de stat si nu a fost un elev stralucit.

Astazi, insa, a ajuns unul dintre cei mai bogati oameni din lume si duce o viata de-a dreptul fabuloasa.

Detine cel mai mare iaht construit vreodata si unele dintre cele mai scumpe proprietati, organizeaza petreceri de milioande de dolari si are propriul Boeing 767.

Si poate tocmai de aceea are si o garzi de corp care l-ar face invidios si pe presedintele SUA.

Iata mai jos pe ce isi cheltuieste averea Roman Abramovici:

1. Detine Chelsea Londra, una dintre cele mai valoroase echipe de fotbal din lume.

2. A intrat in afaceri alaturi de oligarhul Boris Berezovski, impreuna cu care a cumparat actiuni la o companie petroliera. Acum se bat in instanta pentru o avere de 6,5 miliarde de dolari.

3. Are o garda de corp formata din 40 de persoane, pe care o plateste cu 2 milioane de dolari pe an.

4. A fost guvernator al regiunii rusesti Chukotka din 2003 pana in 2008 si a cheltuit 1,3 miliarde de dolari din banii lui pentru investitii in zona.

5. Logodnica lui, cu care are un fiu, este model, designer si editor la o revista. Dar pentru a fi cu actuala lui partenera, Abramovici a trebuit sa divorteze de soctia lui Irina, careia i-a lasat 300 de milioane de dolari. A fost unul dintre cele mai scumpe divorturi din lume.

6. In 2008 a cumparat doua tablouri pe care a cheltuit 120 de milioane de dolari si pe care le-a achizitionat pentru a-si decora casa.

7. Este proprietarul celui mai mare iaht din lume – Eclipse. Acesta are 2 piscine, lasere pentru a nu permite fotografilor sa-l pozeze si un submarine, pentru cazuri de urgenta.

8. Are si propriul avion, un Boeing 767, cu 375 de locuri.

9. La capitolul masini, are doua limuzine Maybach blindate, care valoreaza mai mult de un milion de dolari fiecare.

10. A cumparat 9 apartamente in Londra, pe care le transforma intr-o resedinta. In momentul in care lucrarile se vor fi incheiat, locuinat va fi, probabil, cea mai scumpa din Anglia.

11.Omul de afaceri rus mai are o ferma in Aspen, unde a construit la un moment dat un patinoar, pentru o petrecere la care au participat si Pussycat Dolls.

12. Tot la capitolul proprietati, Abramovici mai are un castel in sudul Frantei, pentru a carui reabilitare a cheltuit cel putin 50 de milioane de dolari.

13. In ianuarie a organizat o petrecere pentru care a cheltuit 8 milioane de dolari si la care au participat personalitati ca Rupert Murdoch, Martha Stewart, George Lucas sau Marc Jacobs. La petrecere au cantat Red Hot Chili Peppers.

14.Cea mai noua achizitie a miliardarului rus este insula New Holland din St. Petersburg, o fosta baza militara, unde vrea sa-si expuna operele de arta. A dat pe ea 400 de milioane de dolari si poate fi vizitata de public.

Sursa foto: Business Insider