Vizitatorii de la Targul de design din Londra s-au minunat in fata miilor de exponate aduse de cei mai mari producatori din lume.

Le-au luat ochii candelabrele uriase, care se potrivesc mai degraba intr-un palat. Cel mai ieftin costa aproape 5.000 de dolari, iar cel mai scump este 31.000.

Iubitorii obiectelor din ceramica se pot orienta spre un candelabru de efect. Este un aranjament compus din 150 de piese de ceramica fina, dispuse in jurul sursei de lumina si costa 4.700 de dolari.

Dovada sunt si niste vaze produse in Austria, care se balanseaza dintr-o parte in alta, fara sa se rastoarne. Costa 470 de dolari bucata. Langa ele si-ar putea gasi locul si cateva figurine de animale, tot din ceramica. Va vor binedispune cu conditia sa uitati de pret, aproape 8.000 de dolari.

Cei care nu au timp sa mearga la sala isi pot cumpara o banda de alergat cu ecran HD, care poate fi folosit pe post de computer si televizor. Si daca aveati impresia ca bicicleta de fitness nu mai poate produce surprize, va veti schimba parerea.