Este vorba atat de produsele de creditare noi, cat si de refinantarile de la alte banci, clientii putand beneficia la Banca Transilvania de o dobanda mult mai avantajoasa pentru planurile financiare pe care le au. In plus, in aceasta luna, comisionul de acordare este 0, se arata intr-un comunicat al bancii.

Se pot obtine, astfel, pana la 250.000 de euro, pe o perioada de 30 de ani. Dobanda perceputa de BT este de 6,25% pe an pentru creditul ipotecar, precum si pentru creditul imobiliar acordat doar pentru achizitionarea unei locuinte, respectiv de 6,50% pe an pentru Creditul personal Oferta BT, respectiv Solutia BT, ambele fiind produse cu garantii imobiliare.

Produsele de creditare mentionate sunt accesibie clientilor si datorita faptului ca Banca Transilvania nu percepe taxa pentru redactarea documentatiei de credit, iar comisionul de instrumentare / analiza, respectiv cel de risc este 0.

Spre exemplu, pentru un credit imobiliar / ipotecar in valoare de 50.000 euro, contractat pe o perioada de 30 de ani, rata pe perioada cu dobanda fixa (pana in 2012) este de 308 euro. Pe durata acestei promotii BT, clientul va economisi 1.000 euro, ceea ce reprezinta comisioanele de acordare, iar pentru clientii care aleg varianta refinantarii, aceasta promotie compenseaza, cel putin partial, eventualele comisioane de rambursare anticipata.