Proaspatul ministru de la Agricultura habar nu are ce parere buna au subordonatii despre el. Satui de schimbarile sefilor, acestia se distreaza punand pariuri pe scurtimea noului mandat.

"Eu am venit pentru un mandat de doi ani. Sa isi vada de munca", spune Valeriu Tabara, ministrul agriculturii.

Tabara se bazeaza pe propria experienta si pastreaza doi consilieri din noua, cati avea vechiul ministru. In schimb, Ion Ariton preia Economia din mers, cu ajutorul lui Adriean Videanu. Fostul ministru revine destul de des in institutie.

Si ministrul de finante pastreaza staff-ul lui Vladescu. Gheorghe Ialomitianu a pastrat incusiv soferul lui Sebastian Valdescu.

La Transporturi schimbarea seamana deja cu o tornada. Anca Boagiu a schimbat de vineri tot cabinetul si a trimis acasa doi directori de la autostrazi si finantari externe. Urmeaza secretarul general si sefa de la drumuri, care inca mai spera, totusi.

Revenit in Senat, Radu Berceanu nu a mai prins niciunul din locurile lasate libere in comisii.

In schimb, la Ministerul Muncii nici azi nu prea a fost activitate. Sosita in vizita anuntata, o echipa de la Consiliul Europei nu a zabovit mult.

Indiferent de cat de motivati ar fi sa faca ceva in ministerele preluate vineri, noii ministri nu au la dispozitie nici timp, nici bani pentru toate proiectele. Bugetele sunt tot mai mici, iar motiunea de cenzura si o noua remaniere pot surveni oricand pana la primavara.