Pentru Zitec, preluarea agenţiei Under Development Office a vizat atât extinderea portofoliului de clienţi, cât şi creşterea echipei, întrucât membrii fondatori ai companiei şi echipa de specialişti în dezvoltare de aplicaţii mobile, design şi blockchain s-au alăturat integral echipei Zitec.

Preluarea se înscrie într-un şir de astfel de acţiuni, după ce, începând cu 2016, Zitec a asimilat echipele şi portofoliile Inotec şi Cloud Bit, dar şi echipele şi portofoliile agenţiilor Bright şi Symbolic la finalul anului 2019, informează compania.

"Preluarea echipei Under Development Office ne va ajuta să accelerăm dezvoltarea capabilităţilor Zitec de a dezvolta soluţii mobile, dar şi să ne extindem paleta de servicii în zona de blockchain development, unde Udev are o vastă expertiză pe piaţă la nivel global şi unde anticipăm proiecte interesante în perioada următoare. Suntem onoraţi de decizia clienţilor din portofoliul Udev de a continua colaborarea cu Zitec. În noua formulă au acces la o echipă mai mare, cu expertiză crescută, care oferă servicii complete în zona digitală, de la consultanţă şi dezvoltare software, la UX şi Digital Marketing", a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO & founding partner Zitec.

Under Development Office a fost fondată în 2011 de Iulian Oprea, Ştefan Gergely şi Dan Cernau. Compania, a realizat cu succes peste 100 de proiecte care au inclus design-ul şi dezvoltarea de aplicaţii web şi aplicaţii mobile pentru clienţi precum Carrefour, BRD, Medicover, Transavia, Auchan sau Gibraltar Blockchain Exchange. Agenţia este renumită şi ca fiind printre primele şi cele mai populare companii de blockchain development din Europa, cu proiecte în diferite domenii precum transport, bancar, fintech, identitate digitală, lifestyle & entertainment.

Zitec a anunţat recent creşteri ale veniturilor pentru prima jumătate a anului de peste 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019. Compania a înregistrat creşteri mari în special pentru segmentele de soluţii software personalizate şi soluţii cloud prin proiectele dezvoltate cu clienţi existenţi precum Arctic, Decathlon, Sameday, STMicroelectronics, Credit Europe Bank, Flanco, Chimpex, sau clienţi nou intraţi în portofoliul companiei în primul semestru: Startarium şi RGT Cycling.

Pentru 2020, compania estimează o creştere a cifrei de afaceri de până la 10 milioane de euro, bazată pe maturitatea parteneriatelor cu Google Cloud, Microsoft şi Magento Commerce (Adobe), Zitec reuşind să ofere clienţilor săi servicii cloud şi e-commerce de top şi acces la cele mai noi soluţii.

Lider pe piaţa IT & Digital Marketing din România, cu birouri în Bucureşti şi Braşov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluţii de afaceri, servicii şi produse tehnologice personalizate, precum şi servicii de digital marketing.