Cursurile de Public Relations instruiesc viitorii consultanti de comunicare, fiind destinate persoanelor care vor o cariera in relatii publice si se afla la inceput de drum. Programa este aplicata, fara definitii de PR redate ca la carte.

Accentul este pus pe studiile de caz, situatiile si solutiile reale, intalnite frecvent in piata de comunicare, din perspectiva unui comunicator de profesie.  

Comunicarea este cheia eficientei personale si profesionale. Zilnic suntem pusi in pozitia de a comunica pentru a ne face intelesi si pentru a ne exprima personalitatea. Pe plan profesional, trebuie sa raspundem constant provocarii de a ne gestiona propriul stil de comunicare pentru a obtine recunoasterea eforturilor depuse. Suntem presati sa dezvoltam skill-uri prin care ne pozitionam ca profesionisti. Miza creste pentru persoanele care vor sa se specializeze si trebuie sa stapaneasca arta comunicarii. 

Raluca Antonescu, profesionist cu o experienta de peste zece ani in consultanta, va sustine cursul introductiv in secretele relatiilor publice. 

Cursantii vor avea oportunitatea de a invata cum se construieste si se gestioneaza  imaginea publica, ce instrumente si ce canale de comunicare trebuie sa folosite pentru a convinge un anumit public, cum se formeaza si se intretin relatiile cu presa etc. In cadrul sesiunilor de curs se vor intelege diferentele dintre corporate affairs, lobby, B2B, fund-raising si sponsorship audit. 

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale, incepand cu data de 1 noiembrie 2011. 

CITESTE REGULAMENTUL CONCURSULUI